Mi nudimo najbolje

Uz vrhunski modernu opremu za šivanje i stručnost osoblja, svrstavamo se u vrlo fleksibilne kompanije koje proizvode širok spektar linija odjeće za djecu i odrasle.

Izrađujemo vrlo raznoliku ponudu odjeće, od kojih neke uključuju: dječija odijela, pantalone, casual blejzere, tradicionalnu bavarsku odjeću itd. Uložili smo u najnoviju šivaću opremu, kao i u obuku i edukaciju našeg osoblja.

U protekloj godini „Kismet“ je uspjevao u proizvodnji muških odjela i nadamo se da ćemo tako raditi i u budućnosti. Trenutno proizvodimo 150 blazera i 200 pantalona za talijanskog klijenta.

Kako radimo

Za proizvodnju odijela prije svega je potrebno uraditi dobru pripremu. Prvi proces je krojenje, nakon čega iskrojeni dijelovi idu u proizvodnju, gdje kreće proceš šivenja, koji je složen, a nakon toga slijedi također složen proces peglanja, nakon čega slijedi etiketiranje i pakovanje. Za kvalitetno odijelo potrebni su kvalitetni materijali, svi artikli koje kupac ne vidi, a koji  se nalaze ispod postave odijela, potrebno da je sve kvalitetno, proces šivenja je jako važan i za taj proces su nužni kvalitetni radnici.

Priprema

Analiza

Dizajn

Isporuka